Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

[MAXIMUM_COMPARE_PRODUCTS]

Toate produsele
Coșul
meu
Contul
meu
Toate produsele

Acceptarea “Termenilor si conditiilor”
Inainte de a viziona acest site, va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, avand valoare contractuala deplina. CAPRA NERA isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului contract. In aceasta situatie, CAPRA NERA va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va apare in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract de utilizare.

Continutul site-ului
Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre www.capranera.com, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informatii considerate de CAPRA NERA ca fiind de interes pentru utilizatori. CAPRA NERA isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.De obicei, informatiile sunt puse gratuit la dispozitia utilizatorilor. Cu toate acestea, CAPRA NERA isi rezerva dreptul de a oferi pe site anumite servicii contra cost utilizatorilor. Toate serviciile pe care le primiti din partea www.capranera.com sau in legatura cu acest site va sunt oferite in exclusivitate in calitate de membru inregistrat pe acest site.

Copyright
Cu exceptia opiniilor postate de catre utilizatori, continutul site-ului www.capranera.com - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea CAPRA NERA si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Asadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul CAPRA NERA , a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 

Acces si inregistrare ca membru
Pentru a va inregistra ca membru pe site-ul www.capranera.com, sunteti obligat sa: 1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului 2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, CAPRA NERA are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului. CAPRA NERA poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut. Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Trebuie sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. In cazul in care administratorii site-ului va suspenda calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri. 

Legaturi
Site-ul www.capranera.com poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. Asadar, CAPRA NERA nu este responsabila pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

Declinarea responsabilitatii
O parte din continutul site-ului, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile si simbolurile lor, este pusa la dispozitia noastra de producatori si furnizori. Din acest motiv, CAPRA NERA nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site. In plus, imaginile prezentate pe site au rol de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) Site-ul nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul comentariilor despre produse pe care utilizatorii le posteaza, in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care violeaza prezentul contract sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui portal. Cu toate acestea, CAPRA NERA nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe site. CAPRA NERA nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Asadar, CAPRA NERA isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a producatorului. Clientul va primi inapoi doar sumele incasate de CAPRA NERA pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans. Valoarea obligatiilor CAPRA NERA fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor nu depaseste valoarea sumelor incasate de CAPRA NERA de la clientul respectiv. In astfel de situatii, CAPRA NERA nu va plati despagubiri clientului. 

Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari neanuntate
CAPRA NERA nu este responsabila pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor etc. In situatia in care pretul produsului sau descrierea au fost introduse gresit in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, CAPRA NERA isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.  CAPRA NERA nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.  CAPRA NERA nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare anumitor link-uri publicate pe site.

Garantia produselor
Termenul de garantie al produselor noastre este de 30 zile, din momentul în care ati primit coletul.

Promotii si concursuri
Promotiile si concursurile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de CAPRA NERA. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje prin posta electronica. Pentru a beneficia de promotii, comenzile trebuie sa respecte intocmai regulile afisate pe site. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. CAPRA NERA isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nici o notificare prealabila.

Modalitati de plata
- plata comenzilor ramburs prin curier rapid TNT - plata comenzilor in avans on-line cu card, procesate de Raiffeisen BANK - pentru statutul de membru club, plata la termen 15 zile prin ordin de plata in conturile noastre de la Raiffeisen BANK sau Bancpost

Termene de livrare 
In mod obisnuit, termenul de livrare al produselor noastre se incadreaza in 48 de ore din momentul inregistrarii comenzii in serverele CAPRA NERA. Cu toate acestea, avand in vedere slaba dezvoltare a infrastructurii de transport si aporovizionare a furnizorilor CAPRA NERA isi rezerva dreptul de a mari timpul de livrare in situatii speciale.

Taxe suplimentare
CAPRA NERA nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. In situatia in care va sunt percepute taxe in plus, va rugam sa ne instiintati imediat la office@capranera.ro .
Conditii legale CAPRA NERA functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.Prezentele termene si conditii se completeaza cu prevederile Legii nr.365/2002 privind comertul electronic. Orice prevedere contrara acestei legi va fi considerate nula, Capra Nera SRL neraspunzand de necunoasterea legii de catre utilizatori.

Frauda
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.CAPRANERA.COM SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL WWW.CAPRANERA.COM VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.CAPRANERA.COM  SI VA DESCHIDE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

Litigii
Litigiile aparute intre clienti si va fi rezolvata prin cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu a fost rezolvat pe acesta cale, competenta revine instantelor de judecata romane, conform art.19 si urmatoarele din Legea nr.365/2002.

Cine este Capra Nera?
Capra Nera este o companie născută din dorința de a oferi oamenilor produse naturale de cea mai bună calitate. Înfințată în anul 2000, Capra Nera și-a urmat drumul spre succes, îndeplinidu-și misiunea asumată. An de an liderii companiei au investit în crearea și depistarea celor mai bune și inovative produse, destinate frumuseții, sănătății și confortului zilnic.

Capra Nera este o companie axată în mod deosebit pe dezvoltarea produselor naturale și bio organice. Colaboram cu cele mai apreciate laboratoare cosmetice din lume pentru a crea produse originale cu formule proprii, care să se ridice la standardele impuse încă de la început.
Înregistrează-te

Inscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse și serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

Alege limba:
powered by teamshare
© Copyright 2019 CAPRA NERA ®
designed by headstart.ro
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 95,00 Lei (-45%)
Preț 52,25 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 95,00 Lei (-45%)
In stoc!
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 138,00 Lei (-45%)
Preț 75,90 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 138,00 Lei (-45%)
In stoc!
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 138,00 Lei (-45%)
Preț 75,90 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 138,00 Lei (-45%)
In stoc!
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 144,00 Lei (-45%)
Preț 79,20 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 144,00 Lei (-45%)
Stoc epuizat!
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 63,00 Lei (-35%)
Preț 40,95 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 63,00 Lei (-35%)
Stoc epuizat!
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 112,00 Lei (-35%)
Preț 72,80 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 112,00 Lei (-35%)
In stoc!
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 119,00 Lei (-35%)
Preț 77,35 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 119,00 Lei (-35%)
In stoc!
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 70,00 Lei (-45%)
Preț 38,50 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 70,00 Lei (-45%)
In stoc!
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 70,00 Lei (-45%)
Preț 38,50 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 70,00 Lei (-45%)
Stoc epuizat!
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 87,00 Lei (-45%)
Preț 47,85 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 87,00 Lei (-45%)
In stoc!
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 71,00 Lei (-45%)
Preț 39,05 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 71,00 Lei (-45%)
Stoc epuizat!
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 91,00 Lei (-45%)
Preț 50,05 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 91,00 Lei (-45%)
In stoc!
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 93,00 Lei (-45%)
Preț 51,15 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 93,00 Lei (-45%)
In stoc!
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 106,00 Lei (-45%)
Preț 58,30 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 106,00 Lei (-45%)
In stoc!
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 92,00 Lei (-45%)
Preț 50,60 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 92,00 Lei (-45%)
In stoc!
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 104,00 Lei (-45%)
Preț 57,20 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 104,00 Lei (-45%)
In stoc!
Preț 63,00 Lei
Stoc epuizat!
-45%
Nămol pur de la Marea Moartă, 800g
Cod pachet 650130000
Stoc epuizat!
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 91,00 Lei (-45%)
Preț 50,05 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 91,00 Lei (-45%)
Stoc epuizat!
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 120,00 Lei (-35%)
Preț 78,00 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 120,00 Lei (-35%)
In stoc!
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 100,00 Lei (-10%)
Preț 90,00 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 100,00 Lei (-10%)
Stoc epuizat!
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 45,00 Lei (-10%)
Preț 40,50 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 45,00 Lei (-10%)
Stoc epuizat!
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 45,00 Lei (-10%)
Preț 40,50 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 45,00 Lei (-10%)
Stoc epuizat!
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 45,00 Lei (-10%)
Preț 40,50 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 45,00 Lei (-10%)
Stoc epuizat!
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 65,00 Lei (-40%)
Preț 39,00 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 65,00 Lei (-40%)
Stoc epuizat!
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 45,00 Lei (-60%)
Preț 18,00 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 45,00 Lei (-60%)
In stoc!
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 45,00 Lei (-60%)
Preț 18,00 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 45,00 Lei (-60%)
In stoc!
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 65,00 Lei (-40%)
Preț 39,00 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 65,00 Lei (-40%)
Stoc epuizat!
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 45,00 Lei (-60%)
Preț 18,00 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 45,00 Lei (-60%)
In stoc!
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 45,00 Lei (-60%)
Preț 18,00 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 45,00 Lei (-60%)
In stoc!
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 71,00 Lei (-45%)
Preț 39,05 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 71,00 Lei (-45%)
Stoc epuizat!

AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR - Telefon gratuit 021-9551