Livrare si retur - CAPRA NERA ®
Comenzi telefonice:
0725.212.722

Clasic

- Situatia in care bunul este returnat companiei fara a se solicita altceva in schimb, bunul astfel restituit fiind denumit generic ”nedorit”. La acest tip de operatie nu se aplica o taxe de returnare, iar costul postal va fi suportat de dumneavoastra.

Defect

- Situatia in care bunul prezinta defectiuni si au fost comunicate in scris Departamentului de Relatii cu Publicul in 48 de ore de la data primirii coletului si nu mai tarziu de 30 zile calendaristice din momentul facturarii. La acest tip de operatie nu se aplica taxa de retur sau schimb si costul de transport este suportat de companie.

Schimb

- Situatie in care in locul bunului restituit se solicita un altul. La acest tip de operatie se aplica taxa de 10% din valoarea lui facturata, iar costul postal va fi suportat de dumneavoastra.

Nota

- Produsele inapoiate companiei pentru Retur (clasic) si/sau Schimb trebuie sa fie in aceasi stare excelenta in care au fost livrate, in caz contrar nu pot fi acceptate. Pentru toate tipurile de retururi acceptate se va emite factura de stornare in termen de maxim 7 zile calendaristice

Modalitati de schimb sau retur

- Pentru efectuarea unui schimb sau retur se foloseste Formularul Schimbare/Returnare Produs in Garantie unde se completeaza, atent, toate campurile. In caz contrar schimbul sau returul nu poate fi acceptat.

Detalii >>

Coletele cu produse CAPRA NERA se livreaza la domiciliu prin curierat rapid.
Pentru a se exclude posibilele neplaceri (furturi si produse deteriorate) din culpa tertelor persoane este necesar ca, in momentul primirii coletului cu produsele comandate, membrul CAPRA NERA sa-l receptioneze in prezenta curierului astfel:

- Coletul trebuie sa fie examinat vizual sa nu fie desigilat, deteriorat, umed etc. In cazul in care coletul a suferit deteriorari, obligatoriu trebuie facuta sesizare explicita, in scris, in 2 exemplare, care va fi semnata si de curier, iar in borderoul unde se semneaza de primire se specifica, daca este cazul, «starea» coletului primit (ex. Rupt, desigilat, umed, etc.). Un exemplar se pastreaza la Consilierul CAPRA NERA si se transmite prin fax sau scanat prin mail la sediul Companiei.

- Comanda trebuie sa fie verificata din punct de vedere al sortimentelor, cantitatilor, calitatii si a concordantei intre articolele comandate, articolele facturate si cele existente in colet.

- In cazul sesizarii unor diferente (alt produs in locul celui comandat, orice neconcordanta intre produse din comanda plasata si cele din colet), membrul CAPRA NERA trebuie sa informeze prin mail sau telefonic Biroul de Relatii Clienti al Companiei asupra acestora, in termen de maxim 48 ore de la data primirii coletului. Daca aceasta procedura este neglijata, iar in Coletul primit sunt lipsuri si/sau produse deteriorate, dauna va cadea in sarcina membrului CAPRA NERA.

- Orice sesizare ulterioara celor 48 ore cu privire la existenta diferentelor si solicitarea efectuarii de schimburi si/sau retururi se vor efectua pe cheltuiala proprie a Consilierului CAPRA NERA.
In cazul in care exista orice problema cu produsele, continutul coletului sau starea produselor din culpa Companiei CAPRA NERA, iar aceste nereguli au fost anuntate in 48 de ore de la primirea coletului, acesta va fi remediata cat de repede posibil si integral pe costul Companiei.


AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR - Telefon gratuit 021-9551