Istoria Capra Nera - CAPRA NERA ®
Comenzi telefonice:
0725.212.722
  • Capra Nera a luat nastere in anul 2000 la Bucuresti. Initial compania si-a pornit drumul cu produse textile. In ziua deschiderii, Capra Nera detinea spre vanzare doar 4 produse, mai precis 4 modele diferite de camasi. 

  • Pana in anul 2003, compania Capra Nera a dezvoltat o serie importanta si variata de produse textile precum: lenjerie intima, halate, camasi, prosoape, pijamale, dresuri, sosete cu fir de argint, bluze.

  • Din 2003 s-au introdus primele produse cosmetice. Acestea erau concepute pe baza de ingrediente de la Marea Moarta. Inca de atunci, Capra Nera a reusit sa surprinda consumatorii prin inovatie si calitate.

  • Incepand cu anul 2009 Capra Nera a inceput colaborarea cu Deesse of Switzerland. Cea mai mare companie elvetiana de produse cosmetice si suplimente alimentare. Succesul colaborarii a fost imediat resimtit, Capra Nera aducand in Romania produsele naturale Deesse.

  • In luna iunie a anului 2012, Capra Nera a dezvoltat prima gama de produse pentru bucatarie. Astfel au aparut in Romania primele vase cu turbo-inductie. O tehnologie extrem de avansata care permite realizarea retetelor preferate intr-un timp extrem de scazut cu mentinerea tuturor proprietatilor nutritive din alimente.

  • Din anul 2014, compania Capra Nera si-a directionat investitiile catre zona bio organica. Din acest an, produsele noi cosmetice detinute de companie sunt realizate exclusiv din culturi bio organice.

  • In prezent compania investeste tot mai mult pentru a crea in permanenta cele mai utile solutii pentru o viata mai buna, 100% naturala.

Natural este bine

 

Colaborari in timp

Una dintre cele mai importante colaborari s-a petrecut in anul 2011. Atunci Capra Nera a realizat pentru consumatorii sai prima rochie de serie semnata Romanita Iovan. Colaborarea dintre Capra Nera si celebrul desingner roman, a facut ca visul multor femei sa fie implinit. Intr-un numar limitat de doar 500 de bucati, rochia Little Black Dress, a fost epuizata din stoc in doar cateva zile. Aceasta a marcat implinirea a 20 de ani de activitate in cariera de designer a Romanitei Iovan.

Despre Capra Nera

Istoria Capra Nera

Despre produse

Din laborator

Ferma bio organica

Certificate

Testimoniale

Evenimente

Imn Capra Nera

 

Date contact

Capra Nera by Deesse of Switzerland S.R.L.

Sediul Central: Otopeni, jud. Ilfov, str. Grivita 29A, Romania
Cod Postal: 075100
Tel: 0725.212.722
Mail: office@capranera.ro

 

Produse noi


AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR - Telefon gratuit 021-9551