Despre CAPRA NERA - CAPRA NERA ®
Comenzi telefonice:
0725.212.722
 

Cine este Capra Nera?

Capra Nera este o companie Romaneasca nascuta din dorinta de a oferi oamenilor produse naturale de cea mai buna calitate. Infiintata in anul 2000, Capra Nera si-a urmat drumul spre succes, indeplinidu-si misiunea asumata. An de an liderii companiei au investit in crearea si depistarea celor mai bune si inovative produse, destinate frumusetii, sanatatii si confortului zilnic.

Capra Nera este o companie axata in mod deosebit pe dezvoltarea produselor naturale si bio organice. Colaboram cu cele mai apreciate laboratoare cosmetice din lume pentru a crea produse originale cu formule proprii, care sa se ridice la standardele impuse inca de la inceput.

Natural este bine

Aceasta este filozofia Capra Nera. Cu ajutorul acestei filozofii, am gasit solutiile naturale pentru o viata mai buna. Astfel am creat mai mult decat produse. Am creat, producem si vindem emotii pure pentru o viata naturala.

Transformarea vietii

Scopul nostru este de a oferi tratamente exceptionale pentru sanatate si infrumusetare, prin ingrediente de origine organica, formulate in deplina armonie cu natura. Am adaugat in fiecare produs, pe langa dragoste, cunostintele si traditiile locale cu privire la tratarea diverselor afectiuni ale pielii. Astfel am reusit sa cumulam si sa intelegem sute de obiceiuri din zeci de state.

Experienta Capra Nera

Bunastarea dumneavoastra este influentata in fiecare zi de produsele pentru ingrijirea personala utilizate. Din acest motiv scopul nostru este de a crea si educa oamenii cu privire la produsele cu adevarat naturale, care au un efect pozitiv asupra organismului uman, asupra mediului, asupra dumneavoastra si a starii personale de bine. Pur si simplu, ne straduim sa facem viata oamenilor mai buna in fiecare zi, intr-un mod cu totul si cu totul natural.

  

  

Despre Capra Nera

Istoria Capra Nera

Despre produse

Din laborator

Ferma bio organica

Certificate

Testimoniale

Evenimente

Imn Capra Nera

 

Aboneaza-te la newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a afla cele mai noi oferte!

Date contact

Capra Nera by Deesse of Switzerland S.R.L.

Sediul Central: Otopeni, jud. Ilfov, str. Grivita 29A, Romania
Cod Postal: 075100
Tel: 0725.212.722
Mail: office@capranera.ro

 

Produse noi


AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR - Telefon gratuit 021-9551